skrpun

petak, 30.05.2014.

Potrošna roba

Ima jedan muški u mojoj široj obitelji koji kad nešto slaže ili 'lažinja', (ovaj izraz koristio je moj Ćaća kad bi slušao brljotine) šmrkne, što će reći potegne zrak na jednoj nosnici bez da ima bale.
Čekajući tako kuriozno najavljivanu konferenciju za medije to isto sam na tiskovnoj uočio i kod bivšeg ministra Linića koji je šmrknuo makar 30 puta.
No osim šmrkanja i taštine istina-Bog nisam razaznao ni jednu pravu optužbu na račun Milanovića pa me to pomalo razočaralo. To što njegov Rođo dramatično zaziva svekoliki potres samo je izraz rodbinske ljubavi.
Zapravo sve se svelo na ono 'umalo je bio prekršaj ali mi nismo dali', što bi zapravo trebala biti pohvala 'Milanovićevoj vladi' jer se nije dogodilo kazneno djelo.

No djelo je učinjeno ili bolje reći predjelo jer ako sam do sada sumnjao da je Milanović igrač 'protivničke strane' upravo radi mnoštva zabijenih autogolova evo još jednoga od strane iskusnog Mačka koji je do sada uspješno prebolio mnoge afere a koji je sada stranci i sebi zabio pravu golčinu.

''On je to znao, sigurno je znao'' rekao je iskusni Mačak novinaru Bagi što znači da je optužba koja treba pokopati predsjednika vlade Zorana Milanovića na nivou trača ili bolje rečeno obično olajavanje.
S druge strane gospodin Slavko Linić kaže da ga Milanović želi zatvoriti i da je angažirao tajne službe da ga lakše diskvalificira?
I sad se pitam? Ako je Milanović toliko moćan da ga slušaju svi kojima uputi mig zašto ga cijelo vrijeme tako živopisno 'voza' i noge spotiče gospodin Karamarko i ostali 'strugači' a On se ne uspijeva otrgnuti tom udavskom zagrljaju?
Zar ne bi Milanović da je tako utjecajan pomogao svome bratu koji je 'dobar čovjek ali voli popiti' i bez da se ostavljaju puževski tragovi?
Zar ne bi gospodin Milanović da ima uzde nad službama izbjegao 'Vukovar' i mnoge druge neugodnosti koje je pretrpio?
Zar ne bi vrijeme koje je ostalo pod ovom vladom sasvim drukčije izgledalo. Ne, nije On moćan naprotiv, On je u ovoj 'igri' nemoćan!

Držim da je Milanović pošten čovjek koji ne zna, odnosno nije u stanju prenijeti naciji svoju nakanu i da je u ovakvoj 'kašeti brukava' zapravo čisti negativac te je vrijeme, krajnje vrijeme, da se na čelu stranke postavi 'igrač' a time i na čelu vlade, koji može parirati izazovu vremena!

Za dobrobit cijele države a onda stranke i svoju osobno, gospodine Milanoviću odstupi na ljudski način i zaboravi politiku! Ona nije za Tebe!

- 14:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #