skrpun

utorak, 01.04.2014.

Hodajući kolegij HDZ-ovaca

Šibensko-Kninskom županijom vlada HDZ a i gradska vlast (Šibenik, Knin, Skradin, Vodice, Drniš) u rukama je iste stranke.
Narod je tako htio a znamo da je kod nas demokracija na zavidnom nivou ala ona Dubaićeva pa nema razloga za prigovor, sve je 'ol rait'.
U zadnje vrijeme uveden je jedan novitet u Šibeniku, jedna nova praksa ili svojevrsna lutkarska predstava pred kamerama. To je taj takozvani 'hodajući kolegij' koji po uzoru na vojničko logorovanje sve vodi sa sobom, jedino nisam siguran da li i poljsku kuhinju štednje radi.
To je rješavanje problema i donošenje odluka na licu mjesta za probleme koji to zapravo nisu ali kad je pred kamerama onda su jako veliki.
Narod kao narod, onima što ih vole puna ih usta onim drugima pun je ku…kufer a onima na birou usta su prazna.
No ja se ne bih niti osvrnuo na ovo pomodarstvo da u svakoj prilici ne vidim i župana Pauka pa se pitam je li župan samo za Šibenik ili cijelu županiju?

Naime već 19g na području Knina postoji 'mazutno jezero' samo nekoliko metara od rijeke Orašnice koja se ulijeva u rijeku Krku.
Ostalo pročitajte ovdje a za napomenut je da rijeka Krka život znači za cijelu županiju.
19g HDZ vlada ovim prostorima i redovito zatvaraju oči nad ovim problemom jer su puno važniji smeće na Jadriji, kritika master plana bolnica, otvorenje ljetne pozornice na čelu s Tomsonom i biskupom Ivasom, nogometni klub i slične pojavnosti.

Kad su u Kninu novinari pitali prolaznike za mišljenje o 'mazutnom jezeru' između ostalog jedna je gospođa doslovce ovako rekla: 'Grozno, ja sam prava kninjanka ali ovo je grozno'?

- 16:10 - Komentari (4) - Isprintaj - #