skrpun

utorak, 18.02.2014.

Nisu samo limuzine crne

Od crnih boja i automobilskih cijena koje ovih dana vijore na gnjilom jugu, u našoj vladi ima nešto još skuplje i još strašnije koje se uspješno provlači kroz sva prošla i sadašnja vremena kao duh i čini se da nema takve gumice koja ih može izbrisati.
Za sve mutne događaje i udarce ispod pojasa ja ne bih osudio isključivo 'protivničku' stranku pa taman vinovnici i bili njezini članovi koji su duboko pustili korijenje po agencijama i nepoznatim vladinim tvorbama. (odmetnute agencije. Izvor, Linić)
Vladajući ako i nisu krivi a krivi su moraju priznati grešku jer bi u protivnom priznali da ne vladaju situacijom. Priznali bi istinu.
U glavi države stvorena je zasebna izraslina, tumor koji je potreban isključivo sam-sebi odnosno interesnim skupinama od kojih je sazdan te ruši i razara sve ono što je u direktnoj koliziji a protivno osobnom interesu.

To što govorite 'mi smo pošteni', pa čak i da jeste ništa ne znači a najmanje narodu koji vam je dao svoje povjerenje. To paše jedino vama jer mislite da ćete tako privući biračko tijelo. Ali ne! Varate se.
Nije dovoljno, čak nije ni poželjno, ustvari ne smije se biti pošten ili pošteno raditi već se mora baratati lukavstvom i jačim oružjem da bi taj tumor koji raste bio razoren.
S toga smatram, vi niste toliko nesposobni u obavljanju tekućih poslova države koliko ste nespremni i nesposobni izliječiti hrvatsko državno tijelo

Onaj tko će imati abrazivnije sredstvo bez kompromisa ali i bez ambicija da stvori osobno carstvo; onaj tko će prihvatiti Hrvatsku državu kao istinsku svoju domovinu i staviti svoje znanje i sposobnosti u interesu iste; onaj koji će s ljubavlju i žarom majke raditi na ozdravljenju bolesne zemlje jedini je sposoban od pustinje napraviti plodno polje!

- 19:12 - Komentari (6) - Isprintaj - #